Υπηρεσίες

evropharmΤο σύνολο των παρεχομένων υπηρεσιών επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση των αναγκών του σύγχρονου φαρμακοποιού.

Επενδύοντας διαρκώς στις νέες τεχνολογίες, η εταιρία μας έχει σχεδιάσει την on-line παραγγελιοληψία, έναν μηχανισμό ο οποίος εκμηδενίζει το χρόνο αναμονής στο τηλεφωνικό κέντρο και παρέχει στον φαρμακοποιό την εικόνα της αποθήκης σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να αντικαθιστά την ανθρώπινη παρουσία ή να μειώνει την ποιότητα της εξυπηρέτησης.

Η εταιρία κατέχει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο παραφαρμάκων σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές, ενώ σε τακτική βάση πραγματοποιούνται οικονομικές προσφορές κινήσιμων φαρμάκων και παραφαρμάκων ενισχύοντας την κερδοφορία και ανταγωνιστικότητα των φαρμακείων-πελατών.

Για την ακρίβεια και ταχύτητα της εκτέλεσης των παραγγελιών, η αποθήκη είναι εξοπλισμένη με ασύρματα τερματικά τελευταίας τεχνολογίας τύπου barcode image with machine scanning product codes(RFscanners), όπου όλες οι παραγγελίες ελέγχονται κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης τους, ενώ η διακίνηση των προϊόντων γίνεται τηρώντας πιστά την πρακτική FIFO (FirstInFirstOut).

Για την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών των φαρμακείων έχουν προγραμματισθεί συχνά δρομολόγια καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου των φαρμακείων.

Η διανομή γίνεται με ιδιόκτητα μέσα ενώ τα ευπαθή είδη χρήζουν ιδιαίτερης συσκευασίας για την άρτια παράδοσή τους.

Στα πλαίσια διασφάλισης της δημόσιας υγείας, η εταιρία εφαρμόζει πρόγραμμα επιστροφών ληξιπρόθεσμων φαρμάκων 2 φορές το χρόνο, όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος.

ESPA BANNER